Söndag 19/6-2022 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till sju tiden och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag spelade idag ett tag men det gick så där idag så jag la ner. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås igen och såg en film idag som var kass. Sa detta på info om filmen men jag såg själv idag och den var kass först filmen var okey denna nej. Så sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen och sedan gjorde jag träningsmaten idag till 18:00 tiden. Så mer? Nä inget mer idag jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag men jag hoppas på att imonn kör jag igen kan bara hoppas att jag sover inatt. Tummarna för det tack.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.