Måndag 20/6-2022 20:02

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov rätt okey fram till åtta tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag var lite seg idag och låg länge och fick inget alls gjort idag. Jo jag spelade lite idag men det gick då där idag och jag la ner sedan. Så till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Fick i mig middagen och såg en serie när jag åt idag får se om jag ser klart den eller inte. Och efter middagen fick jag i mig två koppar kaffe idag igen. Mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick rätt bra fick inte gjort allt idag var upptaget så jag hoppade en övning men annars gjorde jag allt. Gick bra idag trotts att jag hade hållit upp i en månad nu.

ROMAN:  Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.