Tisdag 21/6-2022 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt kom igång idag till åtta tiden var då uppe och kollade en grej och la mig sedan igen fram till 10:45 men jag sov inte mer sedan från åtta. Så fick i mig frukosten  och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat ett tag men det gick illa som fan så jag la ner igen. Så gick igång med middagen till 15:00 idag hade idag karréer med stripes och såg en serie sedan en till men jag hade sett den innan så jag såg inte klart idag. Det var repriser som går under sommaren så jag såg inte klart idag på detta. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe och så spelade jag lite till men det gick också kasst mer? Jo jag läste lite idag med ett tag i alla fall. Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja kör igen på torsdag hoppas jag i alla fall.

ROMAN: Ja inget här idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.