Onsdag 22/6-2022 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen kunde inte somna inatt och sedan någon gång under natten vaknade grannens barn med och höll mig vaken länge med så en kass natt igen. Kom igång idag till åtta tiden och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag ja la mig igen och kom ur sängen till 14:00 då jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Gick igång med middagen till 15:00 idag hade idag karréer med och såg en serie idag när jag åt. (Såg idag att det hade kommit nya serier som jag skall se imonn och andra dagar.) Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe nä två koppar som vanligt idag med. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag sover inatt så jag kan köra imonn igen. Men det är ett lotteri att sova eller inte sova. Vi får se tills imonn.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Och nej inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.