Torsdag 23/6-2022 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt grannen kom hem till ett tiden men hörde inte av så mycket idag ett par smällar och det räckte inatt. Kunde inte sova alls inatt låg vaken länge inatt och kom igång idag till åtta tiden men kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen jo jag la mig men jag var för pigg för att ligga och för slö för att vara uppe så idag la jag ner träningen. Efter kass natt så blir det så. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag köttfärssås och spagetti gott mos och såg nya marvel mulitivers med strange kan inte stava till detta men såg detta idag och det var väl okey inte mer. Så mer? Jo jag har kvar en ms nått och sedan en obiwan att se på Disney sedan har jag sett allt där. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Jo jag har köpt sill och tillbehör igår när jag var ute så jag kommer inte gå ut mer än till att köpa bröd och pålägg tills imonn. Och ingen tvätt imonn heller.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.