Fredag 24/6-2022 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och igår hade grannen folk hemma till sent och jag sov illa som fan. Kom igång idag till sex tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Ja till 13:30 stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Fick inte allt idag hade det inte så jag tog det de hade. Så sedan till 15:00 hade jag fått igång middagen hade idag sill och potatis och annat med. Såg en serie idag när jag åt och har en till att se imonn sista avsnittet imonn. Så mer? Nä inget mer idag kass dag idag.

Önskar alla en Glad

Midsommar!

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Texten blir mindre efter att jag har förstorat den går inte att fixa heller. Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)


Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.