Lördag 25/6-2022 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt men fick inget gjort idag på dan i alla fall. Kom igång idag till sex tiden men kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Sover jag bättre så kommer jag nog gå igång med romanen hoppas jag men det är inte än. Så mer? Jo till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg två serier idag först obi wan och sedan ny umberella som har kommit igång igen nu. Första var sista avsnittet men umberella finns mer att se. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe nä två koppar kaffe idag igen. Så mer? Ja inget mer idag tror jag visst men lite mer på träningen idag.

TRÄNING: Ja jag har funderat och eftersom grannen har ledigt på onsdagar det är då hon kommer hem till ett tiden på natten så kanske jag skall flytta träningen till onsdag så jag får lugn och ro innan träningen så kan jag träna på onsdag i stället. Det är inte så bra för jag brukar sova bättre till torsdag än till onsdag men om hon kommer hem varje onsdag och jag inte kan sova så kanske jag kan träna till onsdag istället. Jag skall se ett par veckor hur det går om hon är uppe varje onsdag natt. Om det är så så tror jag att jag flyttar träningen till onsdag i stället. För nu får jag inte sova och kan inte gå till träningen till torsdag ändå. Men vi får se hur det blir med detta fram över.

ROMAN: Ja sover jag inatt så kör jag igen tills imonn kan hoppas att jag sover inatt i alla fall.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.