Söndag 26/6-2022 19:40

DAG: Jaha idag så kom jag igång till sex tiden men kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen. Seg idag igen och har inte gjort nått på hela dagen idag. Men till 15:00 eller lite innan idag gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen som jag brukar göra nu. Och en japp som jag köpte till i fredags. Så mer? Jo jag har spelat ett spel idag men jag dog med en gång så jag la ner med en gång. Mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja jag tror jag kommer träna till onsdag till nästa vecka så ser jag om det går bättre. För hon är nog ledig på torsdag och då är hon uppe till onsdag och då kan jag inte träna alls för hon kommer hem till ett tiden och sedan tar det lång tid runt tre innan jag somnar igen. Så till nästa vecka skall jag testa att köra till onsdag så skall vi se om hon är uppe igen på onsdag natt. Men torsdagar kommer bli helt kassa om hon är uppe.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.