Måndag 27/6-2022 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt. Sov inte så bra inatt men inte heller hel kasst. Kom igång idag till nio tiden kom ur sängen till 11:15 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Var seg men inte så seg så jag bestämde mig för att gå till gymmet idag. Och till 14:50 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg idag två avsnitt av samma serie när jag åt idag. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe och så var det inget mer en ganska kass dag men ändå okey för jag kom till gymmet idag och jag gjorde allt idag med. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja det gick bra idag och jag kör nu igen till onsdag så hoppas jag att grannen inte är vaken denna natt. Så kör jag onsdagar tills jag flyttar eller köper nu bostad så jag slipper detta jag har nu.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Och nej inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.