Tisdag 28/6-2022 19:34

DAG: Jaha till natt igen kom igång idag till sex tiden och var rätt pigg idag när jag vaknade idag. Kom sedan ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Tappade farten idag igen och la ner. Men sover jag inatt så tror jag att jag skall skriva imonn. Så mer? Jo till 14:30 gick jag igång med middagen hade idag sill och potatis och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så mer? Ja nu vet jag varför jag sover okey och sedan är trött som fan ändå. Det är ju psoriasis atriten som gör att jag är seg även om jag sover okey. Och idag var jag seg och fick inget alls gjort idag. Jag var pigg imorse till sex när jag vaknade men sedan försvann detta och jag var seg igen. Jo jag satte mig idag till 18:00 och läste lite måste gå igång med detta igen och gjorde det idag. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja imonn går jag igång igen kan då bara hoppas att jag sover inatt och är pigg nog tills imonn.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.