Onsdag 29/6-2022 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en helt okey natt inatt ingen som störde och jag sov helt okey fram till sex tiden kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten  och så satte jag igång med romanen idag tillslut igen. Mer om detta nedan. Så sedan till 14:45 gick jag igång med träningen idag stack till gymmet och körde sedan hem igen. Och mer om detta nedan. Så sedan hem igen och gick igång med middagen hade idag köttbullar och spagetti som vanligt på gymdagar när det andra tagit slut. Såg idag två avsnitt av samma serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe med. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag igen och jag var pigg idag efter att jag hade gått upp så en bra dag idag. Och det är nu över en månad sedan jag körde på gymmet så jag tror att onsdagar kommer gå bra.

ROMAN: Ja lite svårt att gå igång idag men tillslut gick jag igång och det gick bra idag även om det var lite kort idag gick igång idag till ett tiden fram till två. En bra dag idag.

MUISK: Ja inget här idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.