Torsdag 30/6-2022 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt igen sov okey fram till sex tiden sedan kom jag ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag igen lite segt idag men kom igång till ett tiden fram till två tiden idag igen. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg två avsnitt av samma serie idag sista avsnittet idag med. Men jag tror det kommer en säsong till efter detta. Så sedan fick jag i mig två koppar kaffe idag igen och sedan har jag inte gjort mer idag. Men en okey dag idag. Jo jag vann inte nått men det är ju som det brukar vara så. Mer? Nä!

TRÄNING: Ja lite träningsvärk idag men då har jag hållit upp i en månad med. Men inget mer idag.

ROMAN: Ja tog emot idag att komma igång men tillslut kom jag igång idag i alla fall. Har en bra historia att berätta nu och jag tror att det går bra med. Även om jag idag inte var så pigg jag var i onsdags.

MUISK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.