Måndag 4/7-2022 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt kunde inte somna som jag ville igår. Kom igång idag till sex tiden men kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen idag. Var seg och kände inte för nått idag men jag låg mesta av tiden och kom igång igen till 14:45 då jag gjorde mig klar för träningen igen. Tränade sedan hem igen och middag och två koppar kaffe idag igen. Så en okey dag idag men inte mer.

TRÄNING: Ja körde idag igen och det gick bra idag trotts att jag var lite seg idag.

ROMAN: Ja tyvärr inget idag heller.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.