Tisdag 5/7-2022 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt kunde inte somna alls igår kväll låg länge innan jag somnade och kom igång idag till sex kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men efter kass natt så blir det så. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg början på en film idag hade inte lust att se idag så jag la ner efter ett tag. Detta var fortsättningen på en film som jag inte såg första på. Så sedan fick jag i mig två koppar kaffe efter detta och slängde soppåsen skulle gjort detta redan till söndag men glömde då fick ta idag. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag kan köra imonn om jag sover då vill säga vi hoppas på det.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.