Tisdag 12/7-2022 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt jag glömde ta mina tabletter igår kväll kom på det till 3 och somnade sedan väldigt sent kom upp idag till sex kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så la jag mig igen fram till 14:45 sedan gick jag igång med middagen till 15:20 tiden hade idag pepparbiff med ris och pepparsås den goda igen köpte annan men den var inte god. Såg en film idag på netflix när jag åt och sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så mer? Nä inget mer idag kass natt och kass dag.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.