Söndag 17/7-2022 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt kom igång till sex tiden kom sedan ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så efter detta gjorde jag inte nått. Jag la mig igen fram till 14:00 när jag startade om mobilen och så fick jag på mig ryggstödet idag en halv timme igen och det gick lättare idag än innan men jag har smärta i armen känns som om en nerv är i kläm känns inte bra alls gick lite bättre idag än innan har det en halvtimme varje dag nu så kanske jag kan ha på längre sedan. Så mer? Jo till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med ris och såg nästan två avsnitt av blacklist idag men idag tappade jag intresset och la ner innan jag hann se andra avsnittet idag. Så mer? Jo jag fick i mig två koppar kaffe idag igen och sedan har jag inte gjort mer idag. Jo lite till men det kommer till träningen med mera info då.

TRÄNING: Ja idag har jag packat väskan och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen då. Sedan kan jag säga att det kommer dagar då jag troligen inte kommer träna alls en vecka till den första augusti för då kommer de arbeta hela natten och jag kommer troligen inte sova alls under den veckan sedan kommer en vecka till efter detta med samma avsaknad av sömn lite längre fram. Så vi får se hur detta går jag hade alternativ att sova på annat ställe men då måste jag upp till 9 tiden för att hinna hem att äta så jag tog inte detta för hoppas att jag kan gå ändå men troligen inte blir nog ingen träning den vecka och sedan en till går igång till sju och kör sedan hela natten suck.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn. Måste gå igång igen med detta.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.