Tisdag 19/7-2022 19:48

DAG: Jaha till natt igen då ja och en lite bättre natt inatt men jag kunde inte göra något idag i alla fall. Kom igång till sex tiden och sedan till åtta kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag beställde mat idag och det var dyrt idag med gick på 2500 brukar ligga runt 2200-2400 men idag gick det på mer. Så sedan har jag inte gjort nått på hela dan idag. Tänkte gå ut och handla men gör det till fredag igen lite måste jag köpa från butiken för det finns inte online. Så mer? Jo jag har haft på mig ryggstödet idag men idag hade jag det på i en timme som är max tid att ha den på. Jag fick glo lite extra på filmen som visade hur den skulle tar på så såg jag det jag inte såg innan idag. Och idag gjorde det inte ont heller. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja jag skall packa väskan idag har inte gjort ännu så hoppas jag att jag sover inatt igen så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja jag måste gå igång igen med denna punkt igen hoppas tills imonn om jag är pigg är jag inte pigg så blir det jobbigt och så blir det inte heller så bra det jag gör på boken.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.