Torsdag 21/7-2022 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen nä kass natt inatt. De håller på på järnvägen och något lät nästan hela natten inatt. Jag tål inga ljud alls så jag låg vaken till fem tiden innan det tillslut försvann och jag kunde somna. Kom igång till sex tiden igen och kom ur sängen till 11:10 jag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag var seg och hade inte lust med nått idag igen. Så sedan idag kom jag igång med middagen till 16:00 tiden jag glodde på Youtube idag och glömde tiden idag. Hade idag kotletter med spagetti och såg en serie idag när jag åt. Jo jag hade på mig ryggstödet idag mellan 13:40 till 14:40 så en timme igen och det kändes bra. Men jag maila dem idag och undrade hur länge jag skulle ha det. I tid vet jag 30-60 minuter men sedan hur länge det stod upp till 90 dagar men det var en t-shirt och jag vet inte om detta gäller ryggstöden med eller jag hoppas att jag får svar snart igen. Mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Ja inget idag heller. Suck.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.