Tisdag 26/7-2022 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till nio tiden kom ur sängen till 11:10 var seg idag igen och har inte gjort nått på hela dan idag. Jo jag fick varorna idag till 14:00 tiden och så styckade jag köttet och fick det paketerat och in i frysen sedan. Så till 15:30 gick jag igång med middagen jag var sen igång idag för det tog tid att få in allt kött och slänga allt skräp sedan. Så hade idag hamburgare och klyft och såg ett avsnitt av en serie idag när jag åt. Så mer? Jo jag har på mig västen nu fick inte på den innan så jag har den nu fram till 19:45 så åker den av igen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja imonn kör jag igen hoppas att jag sover inatt och som vanligt hoppas jag att grannarna tar det lugnt inatt igen. Jag kan säga att jag vaknar för ingenting och det finns inget jag kan göra åt det heller. Om inte mina öronproppar löser detta hoppas på det. Kan komma imonn eller senast fredag men hoppas att de kommer innan detta.

ROMAN: Om jag ändå kunde vakna pigg en dag snart igen så skulle jag köra igen. Men jag hoppas på min proppar tummarna för detta.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.