Lördag 30/7-2022 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt tog på hörselpropparna och kunde inte sova alls låg skit länge innan jag somnade igår. Vaknade till åtta tiden och kom ur sängen till 11:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen till 14:30 då morsan ringde låg sedan till 15:20 innan jag kom ur sägen och fick igång middagen. Hade idag kebab och stripes med stark sås på. Såg en ny serie ja det är en gammal men det kommer ut nya avsnitt nu till den såg första avsnittet idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe med. Så mer? Nä inget mer idag. Så sedan kommer jobbet vid järnvägen till nästa vecka hela veckan så då kommer jag inte sova alls tror jag. Sedan går det igång igen till den 14 till den 17 och sedan hela tiden fram till 29 tror jag att det var. Så kass sömn fram över och jag vet i fan om jag kan köra gymmet alls då vi får se hur det går med det. Jo jag skulle gjort träningsmaten idag men det sket sig när jag sov så kasst så jag får göra imonn.

TRÄNING: Ja frågan är om jag kan köra alls till nästa vecka sedan beror det på hur mycket det låter sedan under natten lite räcker för att jag inte kan sova alls.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.