Måndag 1/8-2022 20:14

DAG: Jaha till natt igen då ja och en helt okey natt inatt kom igång idag till 10:45 kom sedan ur sägnen till 11:20 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag heller. Jag la mig på sängen idag och tänkte jag sticker till träningen idag men jag var för seg idag har inte sovit alls bra senaste veckan då min granne varit uppe hela natten. Så en dag med sömn räcker inte för att gå till trängen idag så jag hoppade den idag. Hade trott att järnvägen skulle gå igång inatt men det gjorde den inte. Men för många dagar kass sömn så sket det sig i alla fall. Jag låg till 14:50 och sedan gav jag upp träningen idag. Så sedan till 16:30 gick jag igång med middagen såg en film idag men orkade inte se klart idag. Ser en annan dag. Så fick i mig två koppar kaffe idag efter middagen med. Mer? Nä!

TRÄNING: Ja jag hoppar denna veckan så kör jag igen till nästa hoppas jag. Har nu tränat 16 veckor och skall höja igen till nästa vecka igen. Ja jag skriver ner till nästa vecka och höjer sedan till nästa veckan igen. Illa att jag missar men det går inte bara.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag) Smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.