Fredag 5/8-2022 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt igen men var illa seg idag när jag vaknade idag. Kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så fick mitt recept idag och då stod det att det skulle kosta 70 spänn men det gjorde det inte det kostade nästan 600 nu kommer jag betala av detta på två månader för jag kommer upp i över 300 per månad i avbetalning så jag kommer få betala 400 annars kommer jag inte betala av det andra och då blir det aldrig avbetalat. Så mer? Så till 13:30 stack jag till apoteket och där fick jag veta att det är inte jag som får billigt och då fick jag betala 578 tror jag att det var. Sedan hem igen och gick igång med middagen hade idag korv och pommes och såg en serie idag igen började på en ny idag som var så där kanske skall se mer. Ja mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Jaha inget här idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.