Söndag 7/8-2022 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt igen kom igång idag till sju tiden och sedan ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Idag har jag inte gjort nått på hela dagen en seg dag idag. Så till 16:00 gick jag igång med middagen och jag hade idag kotletter med stripes och såg en film idag när jag åt. Pray den var väl okey men inte mer idag. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag igen och tog idag med en gräddfil med lite socker på gott som fan. När jag drack kaffet idag. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag sover inatt och sover jag inte så bra så hoppas jag att jag kan sova ja vila på dagen och sedan sticka till träningen igen imonn. Sedan nästa vecka igen skall jag höja ett steg igen.

ROMAN: Nä inget idag. Jag hoppas att jag kan få en dag då jag inte är trött så kör jag igen.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.