Måndag 8/8-2022 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt var grannen igång och snarkade ett par gånger inte för mycket men lite och jag kunde inte somna som jag ville igår. Kom igång idag till åtta tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag låg mest i sängen och försökte bli pigg men det gick inte så bra idag. Så till 14:00 kom jag igång igen och sedan till 14:45 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg då en film idag nya no time to die som var okey att se mycket bättre än de innan jag hade tappat helt för bond men nu var det okey igen även om det var hans sista film får se vad som kommer nu då. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja körde idag för fösta gången på en vecka och det gick bra idag. Skall till nästa vecka igen se över ökning sedan ökar jag till nästa vecka igen. På det mesta blir det ett kilo men inte på allt så jag tror att jag kan köra detta.

ROMAN: Ja jag var inte pigg idag men jag kanske måste köra i alla fall om jag skall få nått gjort på denna punkt vi får se.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile with tongue out Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.