Fredag 12/8-2022 19:36

DAG: Jaha till natt igen då  ja och en små kass natt inatt kom igång idag till sex tiden och sedan kom jag ur sängen till 11:00 idag fick i mig frukosten och så stack jag ner till tvätten ja med tvätten ner till 12:00 idag sedan upp igen och fick sedan vänta på att den skulle bli klar till 15:30 idag men så till 13:00 var jag nere och fick upp den på tork. Sedan stack jag till apoteket och fick lite sedan till ICA för lite mat. Så sedan hem igen och så till 15:30 stack jag ner och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås och såg en film idag day shift som var okey. Ja efter detta skulle jag då få i mig två koppar kaffe men jag glömde detta idag så jag får i mig detta nu ja lite och lite. Så mer? Jo jag vann igår jag hade hoppats på mer men blev 110 och det är gott mos. Jag har chans på mer idag kväll så tummarna för detta tack. Mer? Nä!

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.