Lördag 13/8-2022 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt grannen snarkade hela natten sov illa som fan och sov lite men vaknade i ett när har gick igång igen. Så en skit natt inatt. Kom igång till 11:00 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 13:00 gick jag igång med träningsmaten efter detta har jag inte gjort nått idag på hela dagen mest legat på sängen men knappt det idag en skit dag igen. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och klyft idag och såg en sista film på SF-Anytime ambulans den var okey. Så mer? Jo jag fick i mig två koppar kaffe efter middagen. Så mer? Jo jag har chans på lite pengar idag kan hoppas på det igen.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.