Måndag 15/8-2022 20:03

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen denna gång var det jag som inte kunde somna somnade sent inatt. Kom igång idag till sju tiden och sedan ur sängen till 11:10. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag la mig i sängen till 14:10 sedan väntade jag på att klockan skulle slå 14:45 då det var dags att sticka till träningen och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg en film idag 2076 tror jag att den hette men den var så där dyster tyckte jag. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe. Och nu är jag här mer? Nä!

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra lite sen men det var upptaget på ett par övningar idag så jag fick ta annat innan och då blev jag sen idag. Men bara lite.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Och inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.