Tisdag 16/8-2022 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en lite små kass natt igen sov inte så bra inatt igen. Kom igång till sju tiden och uppe på toan sedan kom jag ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen.  Så jag gick igång med middagen till 15:00 idag jag hade idag karréer med stripes och såg en film idag igen från viasat don´t breathe2 som var okey. Så sedan fick jag i mig två koppar kaffe och så  mer? Ja inget mer idag en rätt kass dag idag. Jo jag var ute med idag till 13:00 tiden stack jag till ICA och sedan hem igen. Köpte nytt pålägg det jag köpte innan var ett hål på och det var kasst så jag köpte nytt idag igen.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan och jag är redo för att köra imonn kan bara hoppas att jag sover inat vi hoppas på det.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.