Måndag 19/9-2022 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag var illa trött igår men hade ont i nacken så det tog tid att somna igår. Kom igång idag till 10:45 fick i mig frukosten och så ringde jag ett samtal som givetvis var fullt på till 14:30 kom jag i kontakt med dem och fick det fixat. Mycket med mamma som måste ordnas. Sedan stack jag till träningen och sedan hem igen. Så fick jag igång middagen och såg ett avsnitt av en serie och sedan fick jag i mig två koppar kaffe. Så mer? Nä inget mer.

TRÄNING: Ja det gick bra idag men jag missade en övning för redskapet var sönder.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.