Tisdag 20/9-2022 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag sov rätt okey inatt igen kom igång idag till åtta tiden kom sedan ur sängen till 10:20 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har ringt ett par samtal idag men fick ingen kontakt idag. Men jag försöker igen imonn. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg ett avsnitt av en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja och mer? Nä inget mer idag imonn är det träningen igen till 15:00 sedan till torsdag skall jag nog till morsan igen för på fredag är det tvätt och då kan jag inte gå.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.