Lördag 24/9-2022 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov okey fram till 10:10 tiden men kom inte ur sängen förrän till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång att ringa idag igen men en är kvar att nå för försöka imonn igen. Sedan kom varorna idag till 12:20 tiden och då satte jag igång att fixa dessa och sedan skära köttet och då var klockan redan 15:30. Så sedan gick jag igång med middagen till 16:00 tiden var lite sen idag hade idag hamburgare och stripes och såg idag två avsnitt av samma serie när jag åt idag. Och jag glömde kaffet idag igen. Många dagar nu med inget kaffe. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag) 

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.