Söndag 25/9-2022 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt kom igång idag till nio tiden kom sedan ur sängen till 10:00 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag jo jag fick iväg ett sms till syrran och lite fram och tillbaks med detta och sedan lite till med detta. Så sedan till 15:45 gick jag igång med middagen hade idag kyckling och klyft och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag äntligen har missat länge nu men idag så. Och mer? Jo jag ringde idag med ett samtal till en släkting så nu har jag nått alla som skulle komma på begravningen. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover okey inatt igen så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.