Torsdag 29/9-2022 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt kom igång idag till nio tiden kom ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat spel idag köpte ett för 10euro som jag fick från en undersökning så det var gratis för mig. Det var mega man 11 som var extrapris när jag köpte det. Har spelat lite idag men bara en stund sedan la jag ner igen. Så sedan till 14:30 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och kebabsås och såg en serie som tog slut idag men det finns annat att se  sedan. Fick i  mig två koppar kaffe idag efter middagen. Så mer? Jo jag fick papperna och skrev på så skall syrran sedan skriva på och skicka in men det blir till måndag eftersom posten inte är igång varje dag. Så mer?  Jo jag fick mina batterier idag med dångade ett mail om det så kom de idag. Satte i dem i telefonen nu skall den hålla 14 timmar på dessa batterier skall se en dag om jag ringer om det stämmer. De förra jag köpte höll i en timme eller så efter två och ett halvt år användning. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.