Fredag 30/9-2022 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt inatt kom igång idag till sex tiden sedan till sju tiden och sedan igen till nio tiden. Så kom sedan ur sängen till 10:10 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så sedan till 13:00 stack jag till ICA för att handla lite sedan fick jag in till apoteket men de hade inte allt så jag fick gå till centralen för att få det och det var jag tvungen att göra för jag hade inte kvar av dem. Sedan gick jag hem igen och kom till 14:30 tiden och gick igång med middagen till 14:40 tiden hade idag korv och pommes och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe och så gjorde jag inte mer sedan. Jo jag har igång skannern på båda datorerna idag musik är nog klar med denna kommer gå tills imonn tror jag i alla fall. Så mer? Nä inget mer att säga idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Och inget här heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (morgon)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.