Söndag 13/11-2022 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen inatt. Kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Får inget gjort innan jag har fått svar från det med dödsboet. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg två serier idag när jag åt. Dångade ett sms till min trumkompis idag kommer ses en dag vet ej när ännu. Så fick sedan i mig två koppar kaffe idag igen. Mer? Nä.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas på sömn inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag) (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.