Tisdag 15/11-2022 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Kom först igång till sex tiden sedan till 8:30 och kom sedan ur sängen till 10:10 fick i mig frukosten och sedan har jag inte gjort nått idag igen. Så sedan till 14:30 gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg två serier idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Sedan var det inte mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.