Fredag 18/11-2022 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade idag till innan sex kom sedan ur sängen till 09:50 då jag startade skannern på datorerna sedan la jag mig igen ett tag. Kom upp till 10:20 fick i mig frukosten och så till 12:00 stack jag ner till källaren med tvätten och fick in den. Sedan upp igen och så till 12:45 var jag nere och hängde upp den samma. Så sedan till 13:30 stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå 15:30 då jag var nere och fick upp tvätten igen. Efter detta fick jag igång middagen hade idag karréer med stripes och jag skulle ha på kebabsås men den hade gått ut så jag skippade den idag. Såg en serie idag och lite på en till men jag la ner sedan såg inte klart idag hade inte lust att se idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Och nej inget här heller.

MUSIK: Ja dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.