Onsdag 23/11-2022 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt grannarna var igång de låter inte så mycket men jag vaknar ändå. Så jag låg länge innan jag somnade och sedan sov jag till sex tiden kom sedan ur sängen till 10:20 idag fick i mig frukosten och så har jag inte gjort nått idag igen. Låg mest idag kom sedan igång till 14:40 tiden och stack sedan till 15:00 lite efter idag till och med. Jag fick göra om min beställning på ICA idag för jag fick rabatt idag och då måste jag göra om igen gjorde detta till 14:50 var sedan klar runt 15:00 lite efter sedan stack jag till träningen men idag gav jag upp och gick hem igen mer om detta nedan. Så gick igång idag med en dusch när jag kom hem sedan gick jag igång med middagen. Såg en serie när jag åt och fick sedan i mig två koppar kaffe igen. Sedan var det inget mer idag. Jo jag pratade med en kompis till farsan idag ett tag.

TRÄNING: Ja körde idag även om jag var seg och jag cyklade och så tappade jag farten helt och gick hem igen. Jag sov kassare än jag trodde inatt så jag la ner.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.