Lördag 26/11-2022 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade tidigt inatt eftersom jag somnade tidigt igår såg inte på klockan men det var nog fem tiden kom sedan ur sängen till 10:50 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till ett tiden var jag uppe och fick skurit upp allt kött sedan stack jag med skräpet till sopstationen plast var det. Sedan till 15:00 kom jag på att jag hade beställt en lampa till fläkten som jag skulle hämta idag så det gjorde jag sedan hem igen. Fick lampan på plats behöver en till men det går på 149 och frakt 50 så jag har inte råd att ta mer nu. Så fick igång med middagen hade idag fläsk och mos och löksås idag såg en serie idag när jag åt med. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe med.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Och nej här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.