Onsdag 30/11-2022 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och grannen var igång inatt med ett tag somnade sent igår kom igång idag till fem tiden kom sedan ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Låg mest i sängen idag till 14:00 tiden då jag kom ur sängen och sedan till 14:45 stack jag till träningen och sedan hem igen. Fick i mig middagen och efter detta fick jag också i mig två koppar kaffe. Mer? Nä!

TRÄNING: Jaha idag gick det okey fick allt gjort och sedan hem igen. Men jag var rätt sen idag igen.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.