Torsdag 19/1-2023 19:56

DAG: Jaha till natt igen då ja och en stund inatt ja jag tror att det var tyst hela natten inatt om jag inte mins fel. Sov fram till fem tiden idag och kom sedan ur sängen till 10:45 tiden. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med inte nått idag igen. Har mest legat på sängen idag igen men till 14:50 tiden gick jag igång med middagen hade idag karréer med wokgrönsaker och pasta igen idag. Såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt idag. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Och nej inget här heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag) (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.