Fredag 20/1-2023 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen jag kanske måste till honom och fråga varför han snarkar så igen men inte idag. Somnade sen inatt igen eftersom grannen snarkade igen. Kom igång idag till 11:30 idag fick i mig två mackor idag inte mer. Sedan la jag mig igen till 14:30 då jag stack till ICA för att handla lite sedan apoteket men fick inte allt idag kommer nog till måndag igen hoppas jag går nog till tisdag och hämtar det tror jag. Så sedan gick jag igång med middagen när jag kom hem igen. Hade idag kotletter med pommes och såg en serie idag igen när jag kom hem idag. Fick i mig två koppar kaffe med idag när jag hade ätit. Så mer? Nä.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.