Lördag 21/1-2023 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och idag med gröt. Gick sedan igång med inte nått idag igen. Men sedan till 14:00 stack jag till posten med paketet jag glömde igår och sedan hem igen. Gick igång med middagen med en gång jag kom hem. Hade idag kotletter med pommes och såg ett avsnitt av en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja sedan har jag inte gjort nått idag på hela dan.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Samma här.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.