Söndag 22/1-2023 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen inatt grannen var igång inatt igen och jag vaknade till sex tiden kom sedan ur sängen till 11:00 idag eftersom jag var seg idag igen. Fick inte i mig gröt idag heller utan tog ett par mackor bara idag igen. Efter detta har jag legat i sängen hela dagen idag igen. Kom igång idag till 14:20 tiden idag då jag gick igång med middagen hade idag kotletter som jag idag skar till bitar och gjorde en wok idag igen men denna gång med sötsur sås och lite grönsaker i såg en serie idag när jag åt och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag igen. Ja sedan var det inget mer idag. Jo jag vaknade inatt då grannen var igång igen så en kass natt igen inatt.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag hoppas att grannen inte är igång inatt så jag sover inatt igen.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.