Måndag 23/1-2023 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt tror jag i alla fall kom igång idag till sju tiden kom sedan ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Har mest legat på sängen idag till 14:00 tiden då jag kom ur sängen och sedan till 14:50 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg en serie idag när jag åt och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger ses igen imonn.

TRÄNING: Ja gick bra idag även om jag var sen idag till 16:10 stack jag från gymmet idag lite sen idag igen.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.