Tisdag 24/1-2023 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt även om att jag vaknade till inatt och hörde grannen snarka igen men bara en liten stund tror jag. Kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 10:00 idag. Fick i mig frukosten och gröt idag igen sedan väntade jag på att varorna skulle komma till mellan tolv och tre kom idag till 14:00 spelade lite spel idag till 13:00 tiden och la ner till 14:00 tiden idag ja lite innan två till och med idag. Så sedan gjorde jag köttet ja halva köttet idag innan middagen sedan karréerna efter middagen. Och sedan efter detta fick jag i mig två koppa kaffe idag igen. Ja sedan var det inget mer idag. Jo jag såg det sista avsnittet av serien jag såg på skyshowtime idag. Ja sedan var det inget mer idag tror jag visst.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt igen så kör jag igen.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.