Onsdag 25/1-2023 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag tror att jag sov rätt okey inatt men är inte helt säker. Så kom ur sängen till 10:10 idag igen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo till 13:00 gick jag igång med spelet idag igen och det gick rätt okey idag även om jag fick lägga ner till 14:00 tiden. Sedan stack jag till träningen till 14:45 tiden sedan hem igen. Gick igång med middagen när jag kom hem och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe med sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra och jag var inte så sen heller idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.