Torsdag 26/1-2023 19:33

DAG: Jaha till natt igen och jag hörde grannen igen inatt inte så länge men ändå ett tag. Kom sedan igång idag till nio tiden idag  kom ur sängen till 10:10 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag spelade spel men idag gick det inte bra alls så jag la ner efter en stund idag. Så sedan blev klockan 14:30 och jag satte igång ugnen men gick inte igång idag förrän till 15:10 tiden med maten idag. Hade idag korv och börd och lite klyftisar idag. Såg en ny serie idag med ett avsnitt får se om jag ser mer på den sedan. Ja sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe med. Och sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Och inget här med.

MUSIK:  Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.