Fredag 27/1-2023 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt igen tror jag i alla fall. Kom igång idag till 07:45 kom sedan ur sängen till 10:10 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag jo jag vaknade till 09:50 för att få igång skanner på mina datorer sedan kom jag igång till 10:10. Så efter detta så gick jag igång med tvätten till 12:00 idag sedan upp igen och sedan ner igen till 12:50 tiden för att hänga upp tvätten sedan stack jag till ICA för lite mat idag igen. Så hem och gjorde inte mer idag för att skannern gick på datorn och jag hade inte nått att göra idag. Så sedan till 15:30 tiden var jag nere och fick upp tvätten igen och sedan gick jag igång med middagen till 16:00 tiden. Hade idag wok igen och såg en film på teven idag när jag åt. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe med. Ja sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Och samma sak här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.