Söndag 29/1-2023 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och vaknade tidigt idag till sex tiden och hörde då grannen snarka smått låg sedan till 10:00 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten och gröt idag igen. Så sedan till 12:00 gick jag igång med träningsmaten efter detta så klippte jag mig till 13:00 tiden tror jag att det var något sådant. Efter detta så gjorde jag inte mer idag hoppade dammsugningen idag. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen och var klar till 16:00 idag eftersom jag inte hade värmt upp ugnen innan jag gick igång med middagen. Hade idag korv och bröd och klyft och såg en ny serie idag igen och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe med. Ja sedan var det inget mer idag tror jag nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja packade väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.